Nieuws

2012 Offshore Energy

relatie-uitnodiging
relatie-uitnodiging

KNVTS is aanwezig, zien wij u ook? 

KNVTS stand 494.

Relatie-uitnodiging 'full-screen', vindt u hier!

Lees meer

Daarnaast biedt Offshore Energy meerdere conferentie mogelijkheden.

Dit jaar bestaat de conferentie uit de volgende sessies van 90 minuten. Bekijk het volledige programma klik hier, of lees hieronder.

Aanmelden voor een Conferentie:

 • Speciaal voor KNVTS leden biedt de organisatie van Offshore Energy 15% korting op deelname aan de OE2012 conferentie, die parallel loopt met de Offshore Energy beurs op 23 & 24 oktober in de Amsterdam RAI.
 • Wilt u gebruik maken van de speciale ledenkorting? Vul dan tijdens het online registreren (wanneer u op de "Product Selection" pagina zit; 85%) de code 120925 in en ontvang 15% korting op het totale bedrag.
 • Voor meer informatie over de conferentie of de groepskorting kunt u contact opnemen met Femke Hoogeveen, Offshore Energy Conference Manager, Tel: 010 2092634 of mail.

 

Conferentieprogramma:

Dinsdag 23 oktober 2012

 • 10:00 - 11:45 uur: Meeting the challenges of developing and maintaining an offshore grid. Houdt de ontwikkeling van het elektriciteitsnetwerk op zee gelijke tred met de aanleg van windparken? Welke ervaringen zijn er in calamiteitenrespons? Met onder andere bijdrages van Stiftung OFFSHORE-WINDENERGIE.
 • 11:00 - 12:00 uur: Developments in the Mexican petroleum industry. Wat zijn de laatste ontwikkelingen in upstream olie en gas in Mexico en hoe ziet de toekomststrategie van staatsbedrijf Pemex eruit? Key note speaker: Carlos Morales-Gil, Director-General Exploration & Production, Pemex
 • 13:15 - 15:00 uur: Perspectives on new North Sea oil and gas discoveries. De energievoorziening vanuit de Noordzee is nog lang niet voorbij. Wat is de betekenis van recentelijk ontdekte velden en wat zijn de nieuwste oplossingen om zoveel mogelijk te produceren uit bestaande velden? Met onder andere bijdrages van NAM.
 • 15:30 - 17:00 uur: Changing market demands and the offshore vessel of the future. Als olie- en gasmaatschappijen nieuwe uitdagingen, komt daar vaak nieuw of aangepast materieel bij kijken. Welke nieuwe schepen voor de offshore zijn recentelijk opgeleverd, momenteel in aanbouw of in concept ontwikkeld? Met onder andere bijdrages van Bureau Veritas en Delft University of Technology.
 • 13:30 - 17:30 uur: Side Event Drilling and Wells Cluster Meeting. De vierde bijeenkomst van het Drilling and Wells Cluster, georganiseerd i.s.m. NOGEPA, draait om het sturen en beheersen van de menselijke factor in booroperaties. Met onder andere bijdrages van NOGEPA, Swift Drilling, The Well Academy en Wintershall.

Woensdag 24 oktober 2012:

 • 09:30 - 11:00 uur: Developments in wave & tidal energy. Wat is de stand van zaken in golf- en getijdenenergie? Welke technologieën zijn levensvatbaar en welke testprojecten zijn klaar voor commerciële toepassing?
 • 11:30 - 13:00 uur: Field development in increasingly complex areas. Wat vandaag niet kan in olie- en gaswinning, is morgen bewezen techniek. Welke grenzen worden momenteel verlegd en wie biedt daarin welke oplossingen voor exploratie- en productie? Met onder andere bijdrages van Jumbo Offshore.
 • 14:00 - 15:30 uur: Future offshore wind turbine foundation needs. De volgende generatie windparken zal verder uit de kust liggen dan nu. Welke nieuwe technologieën zijn nodig om windparken aan te leggen in gebieden die gekenmerkt worden door hardere winden maar ook dieper water en hogere golven? Met onder andere bijdrage van James Fisher and Sons plc. en Seaway Heavy Lifting.
 • 14:00 - 16:00 uur: Side Event Decommissioning Seminar. Voor de tweede keer biedt Offshore Energy een Decommissioning Seminar i.s.m. IRO, de branchevereniging voor toeleveranciers in olie en gas, en het Britse Decom North Sea over ontmanteling van platforms.
   

 

photo courtesy of IHC Merwede