Nieuws

Bestuursleden gezocht!

Vacature Afdelingsbestuur Rotterdam.

Ben jij een gepassioneerd professional en ben je werkzaam binnen de Maritieme industrie? Beschik jij over de vaardigheden om lezingen en excursies te organiseren en wil je bijdragen aan kennisdeling en onderlinge samenwerking? Reageer dan op de vacature van Afdelingsbestuurder bij de KNVTS en laat je netwerk groeien! 


Binnen de KNVTS zijn wij op zoek naar professionals in de Scheepsvaart, Scheepsbouw, Offshore, Waterbouw of Maritiem, die bij willen dragen aan de organisatie van onze ledenactiviteiten. Middels lezingen, excursies en symposia breng je mensen met deze gedeelde passie bij elkaar en draag je zorg voor de organisatie en/of financiële afwikkeling. Elk bestuur bestaat uit een Voorzitter, Secretaris, Penningmeester en overige bestuursleden. Tot je taken behoren o.a.:


  • Organiseren van lezingen, excursies en symposia
  • Meedenken over de toekomst van de KNVTS en een bijdrage leveren aan een dynamische visie
  • Enthousiasmeren van leden en niet-leden
  • Inzet van elkaars netwerk om tot een boeiend jaarprogramma te komen met toonaangevende sprekers en actuele onderwerpen


Profiel:
Student, starter, in de bloei van je carrière of iemand die zijn strepen binnen de maritieme industrie al heeft verdient
Gepassioneerd over je vak en weet mensen te enthousiasmeren
Beschikt over goede communicatieve en organisatie vaardigheden
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsbesef
Betrokken en zelfstandig


KNVTS
De KNVTS, gevestigd in Rotterdam, is een vereniging die tot doel heeft om ontwikkelingen te stimuleren in de maritieme techniek. De vereniging zet zich enthousiast in voor het verspreiden van technische kennis binnen de maritieme sector en stimuleert innovatie, ontwikkeling en onderwijs. Jong en oud, Zeevarend of Ingenieur, bij de KNVTS vind je een mooi platform waar een interessante mix van achtergronden aanwezig is. Bestaande uit 4 afdelingen (Zeeland, Rotterdam, Amsterdam en Noord) en verschillende commissies, heeft de KNVTS een landelijke reikwijdte en een groot netwerk.

Interesse?
Stuur een email naar secretariaat@knvts.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

photo courtesy of IHC Merwede