Agenda

Lezing: Conoship International

woensdag 15 maart 2017 - Amsterdam

Artist-impression-ecodelta
Artist-impression-ecodelta

KNVTS Afdeling Amsterdam

Spreker: Guus van der Bles, Director Development Conoship International 

Of LNG de brandstof is van de toekomst? Dat is nog maar de vraag. Maar dat LNG de brandstof is van vandaag wordt steeds meer zichtbaar. Conoship International is al jaren betrokken in onderzoeken en projecten gerelateerd aan schonere scheepvaart waar LNG een steeds grotere bijdrage aan levert. Recentelijk is de bouw gestart van een door Conoship International ontwikkelde sleephopperzuiger op LNG. Guus van der Bles vertelt over deze schone brandstof en het terugdringen van uitstoot van uitlaatgassen gerelateerd aan het scheepsontwerp van de toekomst.

U wordt verzocht zich uiterlijk 10 maart 2017 aan te melden voor de maaltijd, voor alleen de lezing kunt u zich tot 15 maart aanmelden. Stuur een e-mail naar knvts.afd.amsterdam@gmail.com

Locatie: Aan boord van de Kapitein Anna (de gerestaureerde Kapitein Kok). www.kapiteinanna.nl NDSM-pier 6, 1033 RA Amsterdam (100 m. lopen op de pier).

Aanvang maaltijd : 17:30 uur
Kosten voor de maaltijd: Leden : € 10,- Niet leden :  12,-
Aanvang lezing : 19:15 uur
Aanvang borrel : 20.30 uur

Graag wijzen wij u er op dat de KNVTS Amsterdam als afdeling actief is op verschillende sociale media. U kunt ons volgen op:

Facebook KNVTS Amsterdam
Twitter KNVTS Amsterdam
 

photo courtesy of IHC Merwede