Agenda

Lezing: OOS International

donderdag 16 november 2017 - Vlissingen

KNVTS Afdeling Zeeland

Spreker: Roelandt Mijnlieff, HSEQ Manager / DPA

OOS International beschikt over een verscheidenheid aan geavanceerde maritieme assets waarmee het de olie en gas sector van een uitzonderlijk niveau van ondersteuning voorziet, variërend van ship management, engineering, onderhoud en operationele diensten.

Dit assortiment stelt OOS International in staat om klanten een enkele dienst of een one-stop-shop aan te bieden. OOS International is trots op zijn unieke vloot waarmee de organisatie kostenefficiënte oplossingen voor accommodatie, hijsinstallatie, duurzame energie en ontmanteling van offshore platforms met de hoogste veiligheidsnormen en technologische standaarden levert.

 Elke medewerker wordt gerespecteerd en zijn of haar bijdrage wordt als bijzonder waardevol beschouwd. De medewerkers vormen de sleutel tot het succes van het bedrijf.

Vanuit het hoofdkantoor in Villa Welgelegen in Serooskerke (Walcheren) beheert OOS International zijn activiteiten overzee. De organisatie heeft een sterke lokale aanwezigheid op international niveau met kantoren in verschillende landen voor een optimaal bereik en bedrijfsfaciliteiten in de offshore markt. OOS International brengt in 2019 twee nieuwe half-afzinkbare accommodatie kraanschepen in de vaart, de OOS Serooskerke en OOS Walcheren. Dit levert een groot aantal arbeidsplaatsen in met name Zeeland alsook wereldwijd op.


De lezing zal worden gehouden in hotel ARION, Boulevard Bankert 266, 4382 AC Vlissingen.

Aanvang: 19.30 uur.

Introducees zijn van harte welkom.

photo courtesy of IHC Merwede